PRIMA DOMA
Pokud vás přepadne touha po tradičním, místním jídle, které je zároveň výjimečné a na vysoké úrovni, pak rozhodně nesmíte minout karlínský Bufáček!
PRIMA DOMA
Pokud vás přepadne touha po tradičním, místním jídle, které je zároveň výjimečné a na vysoké úrovni, pak rozhodně nesmíte minout karlínský Bufáček!
Deník Právo
Listopad 2023: Východočeské řeznictví proniklo až do metropole.
Life4you
Listopad 2023: Chutně a poctivě již přes sto let!. Rodinného řeznictví Čejka se ujímá čtvrtá generace. Vsadila na osvědčenou klasiku v moderním pojetí.
Zboží a prodej
Říjen 2023: Pod značkou Crafted for Friends najdou zákazníci prémiové potravinářské produkty od českých výrobců. Zároveň jde o označení neformální aliance složené právě z těchto výrobců. Ambicí je posílit pozici českých craftových značek na domácím i zahraničním trhu a vytvářet pro ně nové příležitosti.
ŽENY s.r.o.
Říjen 2023: Na základce jsem nosila na svačinu jitrnice. Když jsem si brala 4 na den, tak už to začalo být doma mamce podezřelé, a tak jsem přiznala, že je vyměňuji za nápovědy v dějepise a matice.
PrahaIN
Září 2023: Podivnosti se například dějí okolo mletého masa, které je v Čechách velmi populární. V chladících boxech některých obchodů nabízejí takzvané masné polotovary.
PrahaIN
Září 2023: „Kůže se namočí, aby změkly, a přidá se k nim speciální přípravek. Potom se kůže kutrují, lidově řečeno míchají tak, až se z nich vytvoří pěna, která má růžovou barvu. Takto vzniklou emulzi zahustí, ochutí a přidávají do uzenin.“
Pardubický deník
Srpen 2023: Bistro jídelna Čejka na jedné z nejrušnějších pardubických ulic, na třídě 17. listopadu, nabízí i jídla do stokoruny.
PrahaIN
Srpen 2023: Kdysi byli staří řezníci a uzenáři hrdí na svůj stav a zákazníkům předkládali zboží nejvyšší možné kvality. Staré cechy ale dávno zanikly, práci mistrů, kterých už zbývá málo, nahradila průmyslová výroba potravinářských gigantů.
PrahaIN
Srpen 2023: Do řetězců nedodáváme. Chceme udržet naši tradici a zákazníkům prodávat svoje vlastní kvalitní výrobky. Žádnou masovou výrobu uzenin nikdy dělat nebudeme! I když by to možná bylo snadnější. Naši předci by se v hrobě museli obracet, kdybychom tuto rodinnou tradici porušili.
PrahaIN
Srpen 2023: Používáme pouze klasické metody, protože ctíme staré rodové tradice. Naše řemeslo je pro nás nejen obživa, ale hlavně služba pro lidi. Jaké nekalé praktiky používají někteří podnikatelé, to zjistíte v tomto článku.
Pardubický deník
Duben 2023: Kde se dobře a levně najíst? Ve kterých restauracích v Pardubickém kraji se dá dobře najíst a neutratit přitom majlant? Reportér Deníku dal dohromady několik tipů napříč celým regionem, kde vám obě zmíněné podmínky splní.
PrahaIN
Duben 2023: Bufáček boří veškeré mýty o stereotypním bufetu. Už jste měli sekanou v housce? Redakce PrahaIN u nás ochutnávala,
Pardubický deník
Únor 2023: Účastníme se i regionálních akcí jako je masopust v Chrasti u Chrudimi, kde se tato akce stala tradicí. Citace z deník.cz „Bonusem byla staročeská zabijačka, o kterou se postarala řeznická a uzenářská firma Oldřicha Čejky.“
CzechCrunch
Leden 2023: Sázka na tlačenku a sekanou. Řeznickou tradici z první republiky přenesli do malého bufetu v Karlíně
Pardubický deník
Únor 2022: Kraj zveřejnil výsledky soutěže MLS Pardubického kraje za rok 2021, kde soutěží regionální potraviny. Ocenění si odneslo 22 potravin z měst a obcí napříč krajem.
Pardubický deník
Únor 2022: Ocenění MLS Pardubického kraje za rok 2022 získalo 26 regionálních produktů. Jako už tradičně se může chlubit hned dvěma výrobky Řeznictví a uzenářství Čejka ze Skutče.
Zboží a prodej
Říjen 2021: Během pandemie koronaviru regionálním výrobkům zákazníci věnovali ještě větší pozornost.. Rostou rovněž oceněné výrobky v soutěži Regionální potravina, letos byl ročník historicky nejúspěšnější.
ČT Kluci v akci Kluci v akci
Říjen 2021: Domácí bramborové noky s houbami, tymiánem a smetanou, zdobené naším COOL HOVĚZÍM (stopáž 5:30)
ČT Všechno co mám ráda
Červenec 2019: O rodinné tradici, aneb jak se dělá řeznická sekaná. Pojďte si to s námi vyzkoušet (ve stopáži od 11:50)
Pardubický deník
Září 2011: Odměňte fachmana. Příběh Oldřicha Čejky, který drží rodinný podnik pevně a poctivě
Projekt Rodinná firma
2011: Řeznictví se mu povedlo obnovit díky receptům z notýsku.