Evropské fondy nám pomáhají vytvářet nová pracovní místa

Maso

Vepřové maso

 

Vepřová půlka

Vepřová plec bez kosti

Vepřová kotleta s kostí

Vepřová kotleta bez kosti

Vepřová krkovice s kostí

Vepřová krkovice bez kosti

Vepřový bok s kostí

Vepřový bok bez kosti

Vepřová kýta bez kosti

Vepřová kýta s kostí a kolenem

Vepřová panenka

Vepřové koleno zadní bez kosti

Vepřové koleno zadní

Vepřové koleno přední

Vepřová hlava s lalokem

Vepřová hlava

Vepřová játra

Vepřové plíce

Vepřové srdce

Vepřová ledvina

Vepřová slezina

Vepřový jazyk

Veprové nožky

Vepřový žaludek

Vepřový mozek

Vepřový lalok

Vepřové sádlo

Vepřové kosti holé

Vepřová líčka

Vepřový ořez tučný

Vepřový ořez libový

Vepřová plec s kostí a předním kolenem

Vepřové křížové kosti

Vepřová obíračka

Vepřová žebra plochá

Vepřová žebra masitá

Mleté maso míchané

Hovězí maso

 

Hovězí přední s kostí

Hovězí přední bez kosti z krku

Hovězí přední bez kosti kližka

Hovězí svíčková

Hovězí roštěná

Hovězí játra

Hovězí srdce

Hovězí ledvina

Hovězí slezina

Hovězí dršťky

Hovězí oháňka

Hovězí harfy

Hovězí morková kost

Hovězí líčka

Hovězí zadní

Hovězí ořez

Hovězí mleté maso

Hovězí zadní váleček

Hovězí zadní květová špička

Hovězí zadní vrchní šál

Hovězí zadní spodní šál

Hovězí zadní předkýtí

Hovězí zadní velká plec (husička)

Hovězí zadní loupaná plec

Hovězí přední s kostí žebro

Hovězí přední s kostí hrudí

Kuřecí maso

 

Kuře

Kuřecí čtvrtky

Kuřecí stehna

Kuřecí křídla

Kuřecí polévková směs

Kuřecí prsa